Top

Event Coördinator

EA ExhibitionsEvent Coördinator

JOBS AT EA

Wij zoeken jou: Event Coördinator!

Fulltime | Amsterdam, The Netherlands

Download vacature

Ben jij op zoek naar een dynamische en uitdagende functie in de wereld van beursorganisatie? Dan is EA Exhibitions op zoek naar jou!

Wij zijn een jong, energiek bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, organiseren en begeleiden van zakelijke beurzen. Met een groeiend klantenbestand en internationaal netwerk hebben we prachtige nieuwe opdrachtgevers aan ons weten te binden. Daarom zoeken we per direct een enthousiaste Event Coördinator om ons team in Amsterdam te versterken.

Over EA Exhibitions

Bij EA Exhibitions draait alles om het creëren van succesvolle zakelijke beurzen die deelnemers, exposanten en sponsoren de perfecte gelegenheid bieden om te netwerken. Onze expertise en ervaring maken ons dé specialist in het organiseren van beurzen. Vanaf het idee tot aan de uitvoering zorgen wij voor een vlekkeloze en persoonlijke begeleiding van onze opdrachtgevers en exposanten. Samen met professionele partners uit de branche werken we aan het ontwerpen van een doordacht floorplan, het kiezen en inrichten van stands, de op- en afbouw van de beurs, en de logistieke uitdagingen die daarbij komen kijken.

Wat ga je doen?

Als Event Coördinator speel je een cruciale rol in het succes van onze internationale congressen en beurzen. Je werkt nauw samen met de Project Manager en bent verantwoordelijk voor het begeleiden van (inter)nationale exposanten. Je onderhoudt direct contact met de congresorganisatie en staat exposanten bij in het ontwerp en de inrichtingskeuze van hun stands. Hiervoor maak je gebruik van ons geavanceerde event management software, dat zorgt voor een efficiënte planning en samenwerking. Naast je coördinerende taken, vervul je ook een administratieve rol en werk je samen met leveranciers om ervoor te zorgen dat deadlines gehaald worden en projecten succesvol verlopen. Deze veelzijdige functie biedt een unieke kans om in korte tijd enorm veel te leren en jezelf te ontwikkelen. 

 

Wie ben jij?

  • Wij zoeken een enthousiaste, vrolijke en communicatief sterke Event Coördinator die gedreven is om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.
  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in Events, Toerisme, Hotel- of Facility Management.
  • Zowel de Nederlandse als Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift.
  • Daarnaast ben je bereid om regelmatig te reizen voor internationale beurzen.
  • Ervaring met (internationaal) event management is een pré, maar we staan ook open voor enthousiaste starters.

 

Wat bieden wij?

Bij EA Exhibitions kom je terecht in een informele en gezellige werkomgeving, gevestigd in Amsterdam, vlakbij Sloterdijk (metro stopt voor de deur). Je krijgt veel vrijheid om je werk in te richten met ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. We geloven in een goede balans tussen werk en ontspanning, dus geniet van tafeltennis, sjoelen en gezellige vrijdagmiddagborrels. Uiteraard bieden we een marktconform salaris.

 

Enthousiast geworden? 

Ben jij klaar voor deze uitdaging als Event Coördinator bij EA Exhibitions? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar diederik@eaexhibitions.com, ter attentie van Diederik Haitink. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 020 – 262 3272.
Kortom, ben jij de gemotiveerde Event Coördinator die ons team komt versterken? Join EA Exhibitions en maak deel uit van een boeiend en internationaal avontuur in de beurswereld!

let’s connect

LinkedIn Button

share thoughts

Twitter Button

enjoy videos

Youtube Button

see images

Instagram Button