Top

Event Coördinator

EA ExhibitionsEvent Coördinator

JOBS AT EA

Event Coördinator (NL)

Fulltime | Amsterdam, The Netherlands

Download vacature

EA Exhibitions is een jong, energiek bedrijf en inmiddels een bekende naam binnen de (inter)nationale zakelijke evenementenbranche. We zijn gespecialiseerd in het creëren, organiseren en begeleiden van de bouw van beurzen. We werken in venues over de hele wereld. Het gaat goed met het bedrijf, we groeien en daarom zijn we per direct op zoek naar een Event Coördinator voor ons team in Amsterdam.

 

EA Exhibitions

EA Exhibitions is dé specialist in het organiseren van zakelijke beurzen. Deze beurzen zijn onderdeel van meerdaagse congressen en bieden deelnemers, exposanten en sponsoren de gelegenheid om met elkaar in contact te komen en te netwerken. Onze opdrachtgevers zijn Associations, organisers (PCO’s) en corporate organisaties. Wij adviseren en ontzorgen onze opdrachtgevers en exposanten gedurende het intensieve proces van realisatie van een beurs. Hierbij proberen we altijd om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Met onder andere floorplan design, stand keuze & ontwerp, (venue)inrichting, op- en afbouw, transport en logistiek. Dit doen wij in samenwerking met professionele toeleveranciers uit de branche.
Om goed te doorgronden hoe de venue en haar partners werken, wat de lokale regels zijn en vooral om te zien waar het evenement gaat plaatsvinden bezoeken wij, voorafgaand aan een congres, de beurslocatie.
De kracht van EA Exhibitions zit in de persoonlijke en dienstverlenende manier van werken.
Ons doel: Elk event zodanig organiseren dat de klant zich in de aanloop naar en tijdens het event volledig kan richten op haar eigen kerndoelen voor het event. EA Exhibitions ontzorgt.

 

De functie en verantwoordelijkheden

Als Event Coördinator werk je nauw samen met de Project Manager en help je bij het organiseren van een aantal grote internationale congressen. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van (inter)nationale exposanten die deelnemen aan de beurs. Je onderhoudt direct contact met de organisatie van het congres en helpt exposanten bij het ontwerp en inrichtingskeuze van de stands. Daarbij maak je gebruik van ons digitale exhibitor platform (portal en webshop). De functie heeft een sterk administratief karakter. Je werkt nauw samen met leveranciers, houdt deadlines in de gaten en bent de mede-aanjager van het project. 

 Deze (starters)functie betreft een fulltime aanstelling voor onbepaalde tijd.  

Bij voorkeur kun je starten in januari 2023. 

 

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur Events, Toerisme, Hotel- of Facility Management) 
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift 
 • Je bent bereid om te reizen 
 • Ervaring met (internationaal) event management is een pré 

Onze ideale kandidaat

 • Communicatief sterk 
 • Service gericht 
 • Zelfstandig werkend 
 • Je denkt in oplossingen 
 • Je kunt goed het overzicht houden 
 • Administratief onderlegd en accuraat  
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel 
 • Goed in het omgaan met werkdruk in aanloop naar een event 
 • Vrolijk, enthousiast, open, flexibel en een teamspeler

 

Wat wij bieden

In ons kantoor in Amsterdam (in de buurt van Sloterdijk) bieden wij een informele en internationale, gezellige werkomgeving. Een huiskamer waar je hard kunt werken aan een prachtig product, dat continu in ontwikkeling is. We bieden veel vrijheid om naar eigen inzicht je werk in te richten. Je hebt alle ruimte en mogelijkheden voor zelfontplooiing. Een hybride werkomgeving. Een marktconform salaris met een aantrekkelijke pensioenregeling en 25 vakantiedagen.

 

Ben je enthousiast over deze vacature?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar diederik@eaexhibitions.com ter attentie van Diederik Haitink. Heb je vragen dan kun je ook contact met ons opnemen 020 – 262 3272.

 

Sollicitatieproces

Het sollicitatieproces bestaat uit de beoordeling van motivatiebrief en CV, indien we benieuwd naar je zijn nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Vaak niet lang daarna gevolgd door een tweede gesprek met andere teamleden als er een goede klik is van beide kanten.

let’s connect

LinkedIn Button

share thoughts

Twitter Button

enjoy videos

Youtube Button

see images

Instagram Button