Top

Project manager

EA ExhibitionsProject manager

JOBS AT EA

Wij zoeken een: Project Manager

Fulltime | Amsterdam, The Netherlands

Ben jij op zoek naar een dynamische en uitdagende functie in de wereld van beursorganisatie? Dan is EA Exhibitions op zoek naar jou!

Wij zijn een jong, energiek bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, organiseren en begeleiden van zakelijke beurzen wereldwijd. Met een groeiend klantenbestand en internationaal netwerk hebben we prachtige nieuwe opdrachtgevers aan ons weten te binden. Daarom zoeken we per direct een enthousiaste Project manager om ons team in Amsterdam te versterken.

EA Exhibitions

EA Exhibitions is dé specialist in het organiseren van zakelijke beurzen. Deze beurzen zijn onderdeel van meerdaagse congressen en bieden deelnemers, exposanten en sponsoren de gelegenheid om met elkaar in contact te komen en te netwerken. Onze opdrachtgevers zijn Associations, organisers (PCO’s) en corporate organisaties. Wij adviseren en ontzorgen onze opdrachtgevers en exposanten gedurende het intensieve proces van realisatie van een beurs. Hierbij proberen we altijd om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Met onder andere floorplan design, stand keuze & ontwerp, (venue)inrichting, op- en afbouw, transport en logistiek. Dit doen wij in samenwerking met professionele toeleveranciers uit de branche. Om goed te doorgronden hoe de venue en haar partners werken, wat de lokale regels zijn en vooral om te zien waar het evenement gaat plaatsvinden bezoeken wij, voorafgaand aan een congres, de beurslocatie. De kracht van EA Exhibitions zit in de persoonlijke en dienstverlenende manier van werken.
Ons doel: Elk event zodanig organiseren dat de klant zich in de aanloop naar en tijdens het event volledig kan richten op haar eigen kerndoelen voor het event. EA Exhibitions ontzorgt.

 

De functie en verantwoordelijkheden

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het organiseren van meerdere congressen per jaar. Je adviseert en biedt creatieve oplossingen voor onze opdrachtgevers. Je onderhandelt met leveranciers, stelt budgetten op en hebt intensief contact met klanten over de projectvoortgang. Je definieert actief tijdlijnen en prioriteiten voor elk project. Hierbij hoort goede communicatie. Afhankelijk van het project realiseer je verschillende items van de beurs. Zoals bijvoorbeeld het bedenken en uitwerken van een registratiegebied, de signage, poster area’s en de Association stand.
Daarnaast geeft de projectmanager leiding aan een of meerdere Event Coördinatoren bij de organisatie van een congres. Het met elkaar waarborgen van efficiënte oplevering van projecten is ‘n belangrijk taak. EA Exhibitions is altijd actief op zoek naar nieuwe beurzen. Als gevolg hiervan ontvangen we regelmatig RFP’s (request for proposal). Projectmanagers verzorgen een prijsvoorstel en doen een interessant voorstel.

 

Jouw profiel

– Afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur Events- of Hotel management)
– Leidinggevende ervaring
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
– Je bent bereid om regelmatig te reizen
– Goede ervaring met MS Excel (budgetten kunnen managen)
– Ervaring met (internationaal) event- en/of projectmanagement is een pré

 

Onze ideale kandidaat

– Vrolijk, enthousiast, open, flexibel rond projectpiekperiodes en een teamspeler
– Communicatief sterk; makkelijk kunnen verbinden met team, partners en opdrachtgevers
– Hoog kwaliteitsbesef en ‘hospitality minded’
– Uitdagingen aangaan, oplossingen aandragen en kritisch naar bestaande processen te kijken
– Verantwoordelijkheidsgevoel en eigenaarschap
– Rustig blijven bij het wat glooiende landschap van kalme periodes afgewisseld met heel drukke tijden

 

Wat wij bieden

In ons kantoor in Amsterdam (in de buurt van Sloterdijk, metro naast de deur) bieden wij een informele en gezellige werkomgeving. Een “huiskamer-stijl” kantoor waar je samen met je teamgenoten kunt werken aan een prachtig product dat continu in ontwikkeling is. Je werkt in een branche die sterk internationaal georiënteerd is.
In ons kantoor in Amsterdam zijn 3 verschillende teams gevestigd. Naast EA Exhibitions ook Valverde (event transport en logistiek) en Toddoo (event management software). Het leuke is dat deze drie organisaties dagelijks gezamenlijk werken aan projecten en dit biedt volop kansen om veel te leren binnen de zakelijke beurswereld. Verder bieden we een voltijdbaan aan (40 uur per week) met genoeg vrijheid om naar eigen inzicht je werk in te richten en jezelf te ontwikkelen. Een hybride werkomgeving. Een marktconform salaris met een aantrekkelijke pensioenregeling en 25 vakantiedagen.

 

Ben je enthousiast over deze vacature?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar diederik@eaexhibitions.com ter attentie van Diederik Haitink. Heb je vragen dan kun je ook contact met ons opnemen 020 – 262 3272.

 

Sollicitatieproces

Het sollicitatieproces bestaat uit de beoordeling van motivatiebrief en CV, indien we benieuwd naar je zijn nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Vaak niet lang daarna gevolgd door een tweede gesprek met andere teamleden als er een goede klik is van beide kanten.
Deze functie betreft een fulltime aanstelling.

let’s connect

LinkedIn Button

share thoughts

Twitter Button

enjoy videos

Youtube Button

see images

Instagram Button